Fri frakt | Betala med Klarna | Snabba leveranser

Aiychim

Svensk design. Tillverkade i L.A.

0

Your Cart

0

Dataskydd och integritetspolicy

Senast uppdaterad 03/03/2021

På Aiychim samlar vi in följande information från våra databaser

Identifieringsinformation tillhandahållen av kunden på vår webbplats såsom:
Namn, e-postadress, telefonnummer, betalningsinformation, elektronisk nätverksaktivitet och geolokaliseringsdata.

Aiychim förbehåller sig rätten att ändra denna integritetspolicy, vänligen läs denna integritetspolicy då och då för att se till att du håller dig uppdaterad om vi gör några ändringar av hur vi behandlar din data och personlig information.

Hur samlar vi in, lagrar och använder kunddata?

Genom att godkänna vår villkorspolicy förser kunden vårt företag med de uppgifter som samlas in och lagras i vår databas. Om du inte godkänner vår villkorspolicy eller vill få marknadsföring, vänligen kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till customerservice@aiychim.com

Försäljning av personuppgifter

Aiychim säljer inte dina personuppgifter.

Som konsument har du rätt att:

  • Begära mer information om de uppgifter vi samlar in och använder
  • Begära radering av dina personuppgifter
  • Inte bli diskriminerad genom att utöva dessa rättigheter
  • Välja bort försäljning av personuppgifter

Du kan göra dessa förfrågningar genom att mejla oss på customerservice@aiychim.com

Användning av personuppgifter och cookiepolicy

Cookies är textfiler som placeras på din dator för att samla in internetlogginformation och kundbeteendeinformation så att den kan samla in information från kunden automatiskt genom cookies när du besöker vår webbplats. Detta kommer att ge oss en förståelse för hur våra kunder använder vår webbplats och minimera utcheckningsprocessen för våra kunder genom att komma ihåg data.

Vi behandlar de uppgifter du lämnar när du:

  • Registrerar en beställning av någon av våra produkter eller registrerar dig för vårt nyhetsbrev och blir medlem i vår community
  • Använder eller visar vår webbplats via din webbläsares cookies
  • Indirekt från externa källor samt information från tredje part

Kundinformationen lagras för att behandla beställningar, hanterar ditt konto som medlem, skickar e-postmeddelanden till dig om vår community och våra produkter.

Sekretesspolicyn gäller endast när du besöker vår webbplats, om du klickar in på en annan webbplats bör du läsa integritetspolicyn som finns på deras webbplats. Aiychim förbehåller sig rätten att ändra integritetspolicyn som ges på vår webbplats och kommer att meddela kunden om eventuella ändringar under avsnittet “Sekretesspolicy”.

Vår sekretesspolicy är föremål för relevanta lagar där vi är verksamma. Detta innebär att vi ägnar oss åt den praxis som skrivs i det här avsnittet i ett specifikt land eller region som tillåts enligt lagarna i sådana jurisdiktioner. Detta gäller när vi behandlar kundinformation när vi handlar eller registrerar oss på vår webbplats och interagerar med oss.

Syfte för insamling av data

Vi samlar in personuppgifter för affärsändamål och kommersiella ändamål som beskrivs i avsnittet “Användning av personuppgifter & cookiepolicy” ovan.

Kontakta oss

Om du har några frågor om vår integritetspolicy kan du mejla oss på customerservice@aiychim.com

Köpvillkor

Du läser dessa försäljningsvillkor eftersom du använder Aiychims webbplats, sociala medieplattform eller digitala upplevelse som är en del av Aiychim. Dessa “försäljningsvillkor” är juridiskt bindande mellan dig och Aiychim och dess dotterbolag som vi kan referera till som “oss”, “vi” eller “vårt”.

Beställning & betalningar

Hur man beställer

För att göra en beställning hos oss behöver du en e-postadress och postnummer, och du kan behöva ställa in din webbläsare för att acceptera cookies för att använda alla funktioner på webbplatsen som inkluderar att lägga en beställning eller lägga till produkter i kundvagnen. När du gör en beställning får du ett bekräftelsemejl med ett kvitto på dina beställningsuppgifter. När produkterna skickas kommer du också att få ett e-postmeddelande som bekräftar detta med en länk för att spåra din beställning. Vid denna tidpunkt är “Köpevillkoren” bindande mellan dig och oss som ett kontrakt.

Om vi måste säga upp vårt kontrakt kommer vi att göra det genom ett skriftligt meddelande genom att vara ansvariga för eventuell återbetalning av eventuellt belopp som erhållits från dig i samband med det kontrakt vi annullerade. Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera din beställning av någon av anledningarna nedan:

  • Produkten är inte tillgänglig/i lager
  • Din faktureringsinformation är inte korrekt
  • Du är under 16 år
  • Du är återförsäljare
  • Det var ett fel i priset på webbplatsen
  • Vi kunde inte leverera till den adress du angivit
  • På grund av en händelse utanför vår kontroll

Klarna

Du kan betala med Klarna, om du är i Sverige, med betalmetoder som 30 dagars faktura, direktdebitering med BankID, banköverföring, Visa, Mastercard, Amex eller Swish. Observera att om du är i Sverige och vill använda Klarna måste du betala i SEK.

Vi använder Klarna som betalningsleverantör för Sverige. För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsalternativ kommer vi att vidarebefordra vissa aspekter av dina personuppgifter till Klarna, såsom kontakt- och beställningsuppgifter, för att Klarna ska kunna bedöma om du kvalificerar dig för deras betalningsalternativ och för att skräddarsy betalningsalternativen till dig. Allmän information om Klarna hittar du här. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande dataskyddslag och i enlighet med informationen i Klarnas integritetspolicy.

Orderbekräftelse

Genom att slutföra betalningen godkänner du Aiychims och Klarnas villkor för online köp och accepterar betalningsvillkoren samt bekräftar att du har läst Integritetspolicyn.

Så lägger du en beställning;

  • Välj artikel, storlek och färg.
  • Lägg varan i din varukorg. I din varukorg har du möjlighet att lägga till fler varor eller ta bort varor.
  • För att slutföra din beställning, fyll i dina uppgifter i Klarna checkout och välj betalningsmetod. Du måste godkänna Aiychims och Klarnas villkor för onlineköp innan du kan slutföra köpet.
  • Du kommer att få en orderbekräftelse via e-post.

Priser

Priserna som visas på webbplatsen är inklusive moms och fraktsatser tillämpas per beställning. Fraktpriserna beror på det land där beställningen görs och levereras till. Priserna anges i SEK (Sverige).

Frakt & Retur

Fri frakt inom Sverige: 1–3 vardagar

Vi skickar endast inom Sverige för tillfället.

Våra leveransalternativ är DHL Freight och DHL Express.

Beställningar görs på vardagar måndag-fredag exklusive nationella helgdagar i Sverige.

Beräknad leveranstid

Alla produkter skickas från vårt lager i Stockholm, Sverige och vi kommer att hantera din beställning inom 24 timmar. Efter att du lagt din beställning får du en orderbekräftelse via e-post. Observera att förseningar kan uppstå beroende på tredje part eller beroende på en stor försäljningsvolym.

Ändring av leveransadress

Om du vill ändra din leveransadress efter beställning, vänligen kontakta oss på customerservice@aiychim.com så kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig beroende på försäljningsvolymen.

Information om retur och återbetalning

Om du inte är nöjd med ditt köp, kan du rapportera din retur i Mitt Klarna. Vi registrerar din retur så fort vi har blivit kontaktade av Klarnas support om den rapporterade returen.

När vi har registrerat din retur kommer Klarna att betala tillbaka din betalning i enlighet med Aiychims återbetalningspolicy.

Återbetalningar behandlas på olika sätt beroende på det betalningsalternativ som har valts vid Klarna checkout.

Du har rätt att returnera produkter som levererats till dig om de är defekta eller om du har ändrat dig. Om returen av din beställning godkänns kommer priset på produkten att återbetalas.

Kundens fraktkostnad vid retur

Kunden står för fraktkostnaden för returer. För att göra det enklare kommer vi att tillhandahålla en returetikett i ditt beställningspaket som du kan lämna till ditt närmaste DHL-serviceställe.

Du har rätt att återbetala din beställning senast 14 dagar efter att beställningen levererats till din hemadress eller vald avhämtningsplats.

Se till att produkterna du returnerar inte används annat än nödvändigt än att prova dem för passform och att de inte har tvättats. Om du inte följer detta och värdet på produkten minskar har vi rätten att dra tillbaka din retur.

Om du har betalat med bank eller kredit-/betalkort återbetalar vi dig kostnaden för produkten via våra betaltjänster. Vi återbetalar dig skyldigt belopp när vi har mottagit produkterna tillbaka till vårt lager.

Tillbaka